Belle Chique

De salon in Lierop

Sinds 2017 vind u in het midden van het gezellige Lierop een bijzonder fijne plek. Een plek waar u ontsnapt uit de dagelijkse routine. Een ontspannen ambiance waar u tot rust komt en even dat moment helemaal voor uzelf heeft. Stap binnen bij Schoonheidssalon Belle Chique aan de Hemelaar 4 en ontdek de vele mogelijkheden op schoonheidsgebied en huidverbetering. 

Schoonheidsspecialist Laura Graulus 

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste waardoor ik mij na jaren ervaring in de praktijk gespecialiseerd heb in huidverbetering.  

Naast mijn schoonheidssalon sta ik sinds 2012 voor de klas als gediplomeerd docent uiterlijke verzorging. Hierdoor blijf ik mij steeds verder ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.  

Ik volg regelmatig trainingen waardoor mijn behandelingen steeds meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen. Dit d.m.v. hoogwaardige producten, innovatieve apparatuur en persoonlijke aandacht.  

Doorheen de jaren was het voor mij erg belangrijk op zoek te gaan naar actieve maar ook verdraagzame ingrediënten voor de huid. Vanwege de zoektocht en de geboekte resultaten ben ik erg trots op de producten en apparatuur waarmee ik werk.

Naast behandelingen in mijn schoonheidssalon en docent schoonheidsspecialiste op het ROC ben ik ook actief als beoordelaar voor het ROC. Ik ben ook inzetbaar als branche assessor in de schoonheidsverzorging.  

Interesse, boek nu uw afspraak voor een behandeling bij schoonheidssalon Belle Chique. 

Uw schoonheidsspecialiste,

Laura Graulus

WhatsApp chat